diumenge, 14 de juliol de 2013

Coquetes de Santa Teresa

Avui està fent un dia "lleganyós" així que com que no ens hem atrevit a anar a la piscina hem buscat una manera entretinguda de passar la tarda: hem fet Coquetes de Santa Teresa!

Imagino que tothom sap la recepta però per si encara queda algú que no la coneix, aquí la poso:

Ingredients

  • Pa sec
  • Llet
  • ous
  • sucre
  • canyella en pols

Si el vostre pa és de barra l'haureu de taller en llesques d'un dit d'amplada més o menys. Nosaltres mengem pa de pagès així que l'hem tallat en tires i quadrats (segons el tros de la llesca).

Agafeu el pa i el suqueu en llet perquè quedi ben "amorosit". Llavors el passeu per l'ou i el fiqueu a la paella per fregir-lo amb l'oli ben calent; ben bé com si féssiu carn arrebossada.

Quan estiguin daurats aneu traient els trossos de pa i els poseu en un plat. Nosaltres els posem damunt de paper de cuina un momentet per treure l'excés d'oli. Llavors agafeu les llesques i les arrebosseu amb el sucre i la canyella.

Ho deixeu refredar i ja teniu llestes les coquetes (o croquetes, com vulgueu :)

Passant les llesques per la barreja de canyella i sucre

Una pila de coquetes de Santa Teresa!

Mmmm... boníssimes! amb una no n'hi ha prou ;)
És una recepta de les "de tota la vida", fàcil de fer, els ingredients sempre els tens a casa i pots aprofitar el pa sec. I és apta per a la canalla (llevat de fregit el pa).

Us animeu a fer-ne?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada